Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

@mvalk Bedankt voor het doorgeven, wij werken aan een oplossing

@travelcardnl

5/24/2017 4:48:39 PM

Medewerker Debiteurenbeheer - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:26:19 PM

Inside Sales Team Lead - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:25:47 PM

Financial Controller - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:24:51 PM

RT @vincente: Langs a2 bij @mistergreen @travelcardnl snellaadstation. Heel handig. Dank! link

@travelcardnl

3/20/2017 9:59:53 AM

Praktijkverbruik
autonieuws

Volvo XC40

Helaas staat Volvo niet op de nu lopende autoshow van Frankfurt en daarmee mist het grote publiek de kennismaking met de XC40. Het is de eerste kleine suv van het Zweedse merk, dat in Chinese handen is. Hij staat op het nieuw platform CMA, dat Volvo met moederbedrijf Geely ontwikkelde. De XC40 heeft aan de voor- en achterzijde uiterlijk kenmerken van de grotere suv s, maar en profil heeft hij met zijn oplopende raampartij een eigen gezicht.

Citroen E-Mehari by Courreges

De naam van het Franse modehuis Courreges siert voor de tweede maal een automodel. In de jaren zeventig was het een speciale uitvoering van de Matra Simca Bagheera en nu van de Citroen E-Mehari. Beide modellen zijn in het wit uitgevoerd, die de kleur van het licht wordt genoemd.

Audi RS4 Avant

Precies twee jaar na introductie van de huidige A4 Avant presenteert Audi de RS4. Hij is er dus alleen als stationcar. De motor is al bekend van de RS5 Coupe. Het is de 2,9 liter V6 turbomotor met een vermogen van 450 pk. De acceleratie van 0 naar 100 km/h duurt minstens 4,1 seconden. De standaard begrensde topsnelheid van 250 km/h wordt met het Dynamic-pakket verhoogd naar 280 km/h.

Cadillac Escalade

De autoverkopen in Europa tot en met juli zijn vier procent hoger dan in dezelfde periode vorig jaar. Het concern met de grootste stijging, van meer dan 50 procent, is General Motors. Daarbij gaat het voor het eerst sinds begin jaren twintig alleen om de Amerikaanse modellen. Sinds de verkoop van Opel gaat het om nog geen 2.500 exemplaren van Cadillac en Chevrolet.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik