Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

@mvalk Bedankt voor het doorgeven, wij werken aan een oplossing

@travelcardnl

5/24/2017 4:48:39 PM

Medewerker Debiteurenbeheer - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:26:19 PM

Inside Sales Team Lead - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:25:47 PM

Financial Controller - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:24:51 PM

RT @vincente: Langs a2 bij @mistergreen @travelcardnl snellaadstation. Heel handig. Dank! link

@travelcardnl

3/20/2017 9:59:53 AM

Praktijkverbruik
autonieuws

Nissan X-Trail

Nissan wijzigt de X-Trail en stelt de prijzen vast. Hij heeft een facelift en is onderhuids aangepast. De prijzen beginnen bij 31.290 euro voor de 1.6 DIG-T benzineversie met 163 pk. Daarnaast zijn er twee dieselmotoren, de 1.6 en 2.0 dCi met 130 respectievelijk 177 pk. Later wordt ProPilot leverbaar, waarmee de X-Trail semi-zelfstandig is te berijden.

DS 7 Crossback La Premiere

De eerste in Europa leverbare suv van DS is de 7 Crossback, die tijdelijk leverbaar is als La Premiere. Hij is slechts leverbaar in donkergrijs en zwart voor prijzen vanaf 61.600 euro. De krachtbronnen zijn de 1.6 THP benzinemotor met 225 pk en de 2.0 BlueHDi dieselmotor met 180 pk. Standaard zijn onder andere stoelen in nappaleder, actieve vering en night vision.

Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo kondigt aan dat er nog een paar exemplaren van de Stelvio First Edition beschikbaar zijn. Deze is extra rijk uitgerust met onder meer elektrisch verstelbare en verwarmbare Pione Fiore lederen zittingen, houten inlegpanelen en 20-inch lichtmetalen velgen. De vanafprijs van de First Edition bedraagt 53.950 euro.

Lexus CT

Na de komst van de spindle-grille geeft Lexus haar instapmodel CT 200h weer een facelift. De voorzijde is vernieuwd met gewijzigde grille en bumpers en de CT heeft nieuwe led-dagrijverlichting. Binnen vindt men een nieuw infotainmentsysteem met 10,3 inch beeldscherm.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik