Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

@solarclarity tankt CO2 neutraal met de tankpas van Travelcard. Wij geven 5 maanden lang een fiets weg aan bedrijve… link

@travelcardnl

1/8/2018 10:34:33 AM

RT @TankProNL: Travelcard sleept aanbesteding voor tankpassen politie in de wacht | TankPro.nl #Travelcard #tankstation #tankpas link

@travelcardnl

10/20/2017 2:20:14 PM

@mvalk Bedankt voor het doorgeven, wij werken aan een oplossing

@travelcardnl

5/24/2017 4:48:39 PM

Medewerker Debiteurenbeheer - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:26:19 PM

Inside Sales Team Lead - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:25:47 PM

Praktijkverbruik
autonieuws

Citroen C4 Cactus

De Citroen C4 Berline, bij ons hatchback genoemd, is vervangen door de C4 Cactus. . Deze laatste krijgt tegelijkertijd een nieuw ontwerp, dat in grote lijnen herkenbaar is gebleven. Er wordt Citroen-getrouw veel aandacht besteed aan comfort. Hij heeft de beschikbaarheid van PHC-vering, waarbij de letters staan voor Progressive Hydraulic Cushions, en Advanced Comfort Seats.

Peugeot Instinct Concept

Peugeot staat op de autoshow van Brussel met de Instinct Concept. Daarmee toont het merk aan waar het toe in staat is bij de ontwikkeling van elektrische modellen. Moederbedrijf PSA, waar ook de merken Citroen, DS en Opel onder vallen, kondigt aan voor halverwege het komende decennium een veertigtal hybride en elektrische modellen te presenteren.

BMW 1-serie

Premiummerken zijn al vanaf rond de eeuwwisseling met een opmerkelijk opmars bezig. Met modellen in steeds meer segmenten wordt concurrentie geleverd aan zogenaamde generalisten als Ford en Peugeot. Dat blijkt onder meer in Belgie, waar BMW de afgelopen twee jaar de derde plek in de verkooplijsten behaalt.

Citroen primeur op autoshow Brussel

Het Salon van Brussel lijkt op weg de belangrijkste autoshow van de EU te worden. Frankfurt en Parijs waren dat van oudsher, maar daar lieten de laatste aflevering een tiental belangrijke automerken verstek gaan. In Brussel staan momenteel bijna alle leverbare merken en er is ook een aantal primeurs. De beurs is nog tot zondag geopend.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik