Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

RT @vincente: Langs a2 bij @mistergreen @travelcardnl snellaadstation. Heel handig. Dank! link

@travelcardnl

3/20/2017 9:59:53 AM

@hsomers62 Geachte heer Somers, uw prepaid tankpas is alleen bruikbaar in Nederland

@travelcardnl

2/9/2017 8:47:52 AM

Travelcard aanwezig op het Fleet Event 16-02-2017. Komt u ook? link link

@travelcardnl

1/27/2017 1:03:59 PM

CO2 compensatie voor uw wagenpark? Tank CO2 neutraal met onze tankpas.link link

@travelcardnl

1/19/2017 5:01:38 PM

Hoeveel kunt u nog besparen op uw brandstofkosten? #tanken #brandstof #besparing link

@travelcardnl

11/8/2016 2:30:38 PM

Praktijkverbruik
autonieuws

Hyundai Genesis GV80 concept

Hyundai presenteert de Genesis GV80 concept op de autoshow van New York. Genesis is het luxemerk van Hyundai, zoals Lexus dat is van Toyota. De GV80 is een suv met plug-in waterstof brandstofcel techniek. Met deze auto laat Hyundai tevens zien welke richting ze op gaat met het uiterlijk van de toekomstige modellen van Genesis.

Volkswagen I.D. Crozz

Volkswagen presenteert de elektrisch aangedreven I.D. Crozz. Het is een crossover coupe met vierwielaandrijving en twee elektromotoren met een gezamenlijk vermogen van 225 kW. De Crozz is het derde conceptmodel dat Volkswagen op dit gebied introduceert, waarvan de eerste productieversies vanaf 2020 op de markt verschijnen.

Ford Focus

Bij introductie van de nieuwe Ford Fiesta zijn vier motorversies leverbaar. De benzinemotoren zijn de 1.1 met naar keuze 70 of 85 pk en de 1.0 Ecoboost met 100 pk. De enige dieselmotor is de 1.5 TDCi met een vermogen van 85 pk. Tijdelijk model is de First Edition met een meerprijs van 995 euro en standaard onder meer een navigatiesysteem met 8 inch touchscreen en adaptieve cruise control.

Mercedes Concept A Sedan

Mercedes-Benz presenteert een eerste aanwijzing van de opvolger van de A-klasse. Het is de Concept A Sedan, die kleiner is dan de huidige CLA. Hij is een paar centimeter korter, maar ziet er met zijn bijna decimeter bredere koetswerk een stuk dikker uit. De introductie vindt plaats op de autoshow in Shanghai.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik