Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

Praktijkverbruik
autonieuws

Mercedes - AMG S 63 E-Performance

De Mercedes-AMG S 63 E-Performance is de meest sportieve versie van de nieuwe S-klasse. Hij is herkenbaar aan zijn karakteristieke ovale verchroomde grille met verticale spijlen. In het vooronder ligt de AMG vier liter twinturbo V8 die wordt ondersteund door een hybridesysteem.De elektromotor op de achteras heeft een vermogen van 190 pk. Het gezamenlijke vermogen bedraagt 802 pk en het koppel 1430 Nm. De auto heeft een negentraps automaat met dubbele koppeling.

Toyota C-HR Prologue

De C-HR Prologue laat zien welke designrichting Toyota inslaat. Zoals de naam al zegt moet bij deze conceptcar gedacht worden aan de opvolger van de succesvolle C-HR. Dat is aan het uiterlijk ook wel te zien, mede daarmee werd de auto zo n succes. Nieuw is dat de C-HR er als plug-in hybride komt.

Opel Astra GSE

De Opel Astra GSE heeft een beroemde lettercombinatie uit het verleden. De e stond een halve eeuw geleden voor einspritzung, maar nu natuurlijk voor elektriciteit. De auto is niet volledig elektrisch, want het is een plug-in hybride. GS staat nog steeds voor Grand Sport. Het gecombineerde vermogen en koppel bedragen 225 pk respectievelijk 360 Nm.

Subaru Solterra

De standaard elektrische Subaru Solterra is leverbaar vanaf 56.395 euro. Standaard zijn twee elektromotoren en daarmee vierwielaandrijving. Dat geldt ook voor ledverlichting rondom, koplampsproeiers en dakrails. Het gezamenlijke vermogen bedraagt 218 pk.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik