Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

Praktijkverbruik
autonieuws

Skoda Enyaq iV Sportline

De Skoda Enyaq iV is nu ook leverbaar als Sportline. Het sportieve is onder meer herkenbaar aan gebruik van de kleur zwart bij grille, bumpers en diffuser en de 20 of 21 inch lichtmetalen velgen en het verlaagde chassis. Binnen vind je sportstoelen met geintegreerde hoofdsteunen en een driespaaks sportstuur.

Suzuki Vitara automaat

Suzuki kan haar suv Vitara nu ook met automaat bestellen. De automatische transmissie is leverbaar vanaf 27.550 euro. Deze is er op de uitvoeringen Select en Style. Deze uitvoeringen van de Vitara zijn daarnaast ook leverbaar met AllGrip vierwielaandrijving.

Donkervoort D8 GTO

Donkervoort brengt zijn jaarlijkse update voor de D8 GTO. Hiermee kan de tien jaar geleden gepresenteerde D8 GTO worden geupgrade met onderdelen van nieuwere versies. De vier verschillende onderdelen zijn Interior and Design, Performance, Safety en Comfort. Bij de laatste wordt het karakter van de D8 iets minder spartaans met bijvoorbeeld een windscherm, instelbare stuurbekrachtiging of een achteruitrijcamera.

Hyundai Ioniq 5

Hyundai presenteert de volledig elektrische hatchback Ioniq 5. Hij is er naar keuze met achter- of vierwielaandrijving en met een 58 of 73 kWh-accu. Daarnaast zijn er verschillende uitvoeringen waarvan de meest sportieve komt op een vermogen van 225 kW (306 pk) en koppel van 605 Nm. Daarmee heeft de auto een acceleratie van 0 naar 100 km/h die 5,2 seconden in beslag neemt.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik