Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

Praktijkverbruik
autonieuws

Skoda Octavia

Skoda presenteert de vijfde generatie Octavia in haar geschiedenis. Het uiterlijk is nieuw, maar onderhuids bevindt zich het belangrijkste nieuws. Het gaat om de Octavia iV, een stekkerhybride met een 1.4 TSI benzinemotor en een elektromotor met 13 kWh accupakket.

Maserati GranTurismo Zeda

Het einde van de Maserati GranTurismo wordt ingeluid met de Zeda. De speciale uitvoering heeft een kleurverloop in de lak die symbool staat voor de overgang naar een nieuw tijdperk. De 4,7 liter V8 gaat plaatsmaken voor elektrische aandrijving in een opvolger, die volgend jaar op de markt verschijnt.

Polestar 1

Het eerste model waarmee het nieuwe merk Polestar zich presenteerde is een grote coupe. Zoals aan het uiterlijk van de Polestar 1 genoemde auto al is te zien is het merk gelieerd aan Volvo, Het is een hybride met als basis de Volvo S90. De hybridetechniek heeft een vermogen van en 1.000 Nm koppel en een 34 kWh accupakket.

BMW 2-serie Gran Coupe

BMW geeft de prijzen vrij van de nieuwe 2-serie Gran Coupe. Hij is leverbaar vanaf 37.880 euro en daarvoor staat de 218i met benzinemotor met een vermogen van 140 pk voor de deur. De andere benzineversie is de M235i met 306 pk. De 220d is de enige diesel en deze heeft 190 pk.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik