Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

Praktijkverbruik
autonieuws

Morgan Plus Four LM62

De Morgan Plus Four LM62 zou je oneerbiedig een actiemodel kunnen noemen. Dat houdt in dat er een gelimiteerde oplage van in dit geval 62 exemplaren wordt geproduceerd. Het getal verwijst ook naar het jaar waarin Morgan de 24 uren van Le Mans won. Dat gebeurde met een tweeliter motor, terwijl de concurrentie meestal over veel grotere krachtbronnen beschikten. De auto is herkenbaar aan het witte dak en speciale badges.

Volkswagen T-Roc Cabrio

De populariteit van kleine cabrio s was begin deze eeuw nog ongekend groot. Het aanbod is ondertussen zeer karig, waarmee de Volkswagen T-Roc Cabrio bijna concurrentieloos is. Dat is hij ook wegens het feit dat het een van de weinige open suv s is. De open Range Rover Evoque valt in een geheel andere prijsklasse. De T-Roc heeft een drielaags stoffen kap die in negen seconden te openen is.

Jeep Wrangler

De nieuwe Jeep Wrangler heeft een aantal onderhuidse noviteiten. Zo biedt het Uconnect-infotainmentsysteem met 8,4 inch display extra diensten via de My Uconnect-app. Daarmee kunnen op afstand functies bediend en laadfuncties beheerd worden, maar ze vergemakkelijken ook het offroad rijden.

Subaru STI E-RA Concept

Subaru liet op de autoshow van Tokyo de STI E-RA Concept zien. Het Japanse merk verklaart dat met de STI E-RA ervaring wordt opgedaan voor een toekomstig racemodel met nieuwe, emissievrije technologieen. De auto heeft vier elektromotoren die rechtstreeks gekoppeld zijn aan de wielen. Het totale vermogen van die elektromotoren bedraagt 1.088 pk.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik