Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

Praktijkverbruik
autonieuws

Mazda CX-30 100th Anniversary Edition

Mazda bestaat een eeuw en dat wordt onder meer gevierd met de CX-30 100th Anniversary Edition. Hij is leverbaar vanaf 39.490 euro en is uitgerust met de Skyactiv-X 180-motor. De CX-30 100th Anniversary Edition heeft als basis de Luxury en heeft daarboven specifieke wieldoppen, vloermatten en tapijt en hoofdsteunen met jubileum-badge in relief. De auto is er alleen in de kleur Snow Flake White Pearl.

Kia Stonic

De compacte suv Kia Stonic is vernieuwd, ook op motorisch gebied. Dat betreft de EcoDynamics+ met milde hybride aandrijflijn. De Smartstream motoren hebben een inhoud van een liter, directe turbo injectie en zijn gekoppeld aan een MHEV-systeem met 48 Volt lithium-ion-polymeerbatterij.

Audi A3 Limousine

De Audi A3 Limousine is leverbaar vanaf 34.380 euro als 30 TFSI Pro Line. Deze heeft een driecilinder benzinemotor met 110 pk en zesversnellingsbak. Er is ook een 35 TFSI met vier cilinders en 150 pk, altijd gekoppeld aan een S Tronic automaat. De dieselversies zijn de 30 TDI met 116 pk en 35 TDI met 150 pk, waarbij de laatste altijd voorzien is van S Tronic.

Mitsubishi ASX

Mitsubishi trekt zich na een halve eeuw aanwezigheid terug uit Europa. Het is daarmee in korte tijd het derde Japanse merk dat deze stap neemt, met name wegens tegenvallende verkopen. Officieel wordt gemeld dat Europa wordt overgelaten aan partners Renault en Nissan. Bestaande modellen blijven voorlopig leverbaar en de onderdelen-leverantie en service blijven gegarandeerd.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik