Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

Praktijkverbruik
autonieuws

Audi Q7

De gefacelifte Audi Q7 is leverbaar met verscheidene mild-hybride benzine- en dieselmotoren. De gefacelifte Audi Q7 is herkenbaar aan zijn specifieke grille met een schubbenachtige invulling. Die wordt gevormd door L- en S-vormige elementen. De sierranden van de grille lopen nu door tot aan de rand van de motorkap en sluiten volledig aan op de koplampen. Bij de koplampen valt op dat de verlichting over twee lagen is verdeeld met de koplampen onder en de led-dagrijverlichting boven. De achterlichten zijn voor het eerst ook met oled-techniek te bestellen. Matrix-ledkoplampen en HD matrix-ledkoplampen zijn leverbaar tegen meerprijs.

Voyah Dream 5 deurs MPV

De Voyah Dream is geintroduceerd tijdens de Fully Charged LIVE Europe in de RAI. De Voyah Dream is geintroduceerd tijdens de Fully Charged LIVE Europe in de RAI. Het is een zevenpersoons elektrische crossover met een accucapaciteit van 108 kW. De auto heeft een lengte van 5,3 meter en heeft twee motoren en daarmee vierwielaandrijving. De motoren hebben een gezamenlijk vermogen van 320 kW en de auto is er naar keuze met een 82 of 108 kWh batterij. De acceleratie van 0 naar 100 km/u neemt 5,9 seconden in beslag en de topsnelheid bedraagt 200 km/h. De Dream is getekend door het beroemde Italdesign.

Opel Grandland

Opel presenteert een totaal nieuwe oplage van haar suv Grandland. Opel presenteert een totaal nieuwe oplage van haar suv Grandland. De auto is herkenbaar aan zijn hoekige lijnen en de van het gefacelifte vorige model bekende Opel Vizor. Dat behelst een zwart paneel in het front met de koplampen en het verlichte logo. Onderhuids nieuws is de komst van de Electric. Daarnaast is de auto er met geelektrificeerde benzinemotoren, als mild-hybride en als plug-in hybride. De Grandland was en is de grootste suv van het merk en heeft nu een lengte van 4,65 meter.

Mazda CX-80 5 deurs SUV

De Mazda CX-80 is een groot formaat crossover met de beschikbaarheid van een motorisering. De Mazda CX-80 is een groot formaat crossover met de beschikbaarheid van een motorisering. Het is de PHEV met een atmosferische 2.5-viercilindermotor met een vermogen van 191 pk en gekoppeld aan een achttraps automaat. Daartussen bevindt zich een elektromotor met 175 pk en de totale kracht beschikt over327 pk en een koppel van 500 Nm. De acceleratie van 0 naar 100 km/h neemt 6,8 seconden in beslag en de snelheid is begrensd op 195 km/h.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik