Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

Praktijkverbruik
autonieuws

Subaru XV

De Subaru XV heeft een facelift ondergaan met andere kunststof inzetstukken In het interieur vind je een nieuw 8-inch touchscreen en een vernieuwd display tussen de wijzerplaten. Een noviteit zijn de spiegels die automatisch kantelen bij het in de achteruit zetten van de auto. De XV heeft een geheugenfunctie voor de elektrisch verstelbare bestuurdersstoel en de zijspiegels.

Citroen C4

Citroen presenteert een nieuwe basisuitvoering van de elektrische e-C4. De instapversie met de naam Life mist ten opzichte van de Feel onder meer de ledkoplampen, het met leer bekleed stuurwiel en de mistlampen. Het onderstel mist bovendien de Progressive Hydraulic Cushions. Met deze versie is de e-C4 ruim 2.000 euro betaalbaarder dan voorheen.

MG Cyberster

Met de de huidige ZS EV zou je het niet denken, maar MG is van oorsprong een sportautomerk. De liefhebber van weleer wordt enigszins tevreden gesteld met de Cyberster. Het is een concept van een roadster, waar overigens niets van oude modellen in is terug te zien, behalve natuurlijk het achthoekige embleem.

Jeep Compass

De nieuwe Jeep Compass is herkenbaar aan de specifieke voorbumper en grille. De koplampen hebben full led-technologie. In het interieur springt het nieuwe digitale instrumentenpaneel in het oog. In het midden van het dashboard bevindt zich het 10,1-inch touchscreen.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik